Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
jasta102 napisał:
A syn Gabriela co ci zrobił ze wlepiasz list gończy za nim wydany
Lubisz i z polską policja kolaborowac kapusiu

Jasta zarzucasz Polakom że są złodziejami, złymi fachowcami etc. a tym czasem bronisz bandziora poszukiwanego przez polską policje? Toć bandziorów trzeba tępić!!! Powinien odpowiedzieć za swoje czyny. Nie ma co czekać aż napotka taki moje auto na parkingu.

WujekJanek napisał:
To nie jest tak, ze ja sie dziwie Cyskowi. Nie dziwie sie jego zachowaniom, gdyz roznica w potencjale intelektualnym pomiedzy Cyskiem a Jasta jest... No powiedzmy ze jest znaczna

reasumując lepiej z Cyśkiem zgubić niż z Jastą znaleźć

Gdybym chciał prowadzić interes powiedzmy handel odkurzaczami we wsi, czy garnkami potrzebował bym kłamce, oszusta i cwaniaka w jednym. Kogoś kto dzięki wrodzonym umiejętnością sprzeda dosłownie wszystko. Powiadasz że tylko Jasta się nadaje?

Mozna na to spojzec tak, ale mozna i inaczej: gdyby kiedys w zyciu przyszlo mi siedziec w okopie czyli od mojego towarzysza zalezalo by moje zycie, to w tym okopie chcialbym znalezc sie z Jasta, lub zupelnie sam, ale na pewno nie z Cyskiem. Jasta bowiem stwierdzil by: "to teraz poudawajmy ze nas nie ma, za 2 godziny im sie znudzi i wyraza, a wtedy rzucimy granaty".
Natomiast Cysiek zerwal by sie bohatersko i z sercem pelnym milosci do Ojczyzny rzucil sie naprzod, wprost w pole ostrzalu. Po kolejnych 5 sekundach jego serce bic by przestalo. A ze narobil gramolac sie z dziury duzo halasu, ci zli chlopcy dodali by szybko 2 do 2 zdobili odpowiedni nastaw na mozdziezu, tak wiecie... na wszelki wypadek... Summa summarum w okolo 60 sekund bo bohaterskiej szarzy Patrioty moja zona tez zostala by wdowa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
charakter łogonofskiego wskazuje,że on za żadne skarby by się nie dał w okopie umieścić
walczyć to on umie kiedy jest anonimowy w necie
tam może obrazki umieszczać i wojaka udawać
w realu to donosy tylko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
napisał:
cysiek33 napisał:
...a hejterow trza zwalczac...
@Cysiek, czy jak Ci tam, w nieustannej pogoni za Jastą stałeś się bardziej nielubianą postacią tego forum niż sam "ścigany" i nie ma większego hipokryty na tym forum jak Ty, czy Wy (i wiesz dobrze o czym piszę ) więc zrób coś dla siebie i przystopuj trochę, napisz coś sensownego od czasu do czasu, a sam zobaczysz jak Jasta "umrze śmiercią głodową", albo i nie!, bo przecież cyśkocyberfani będą mu dostarczać kilobajty, a nawet megabajty (co po niektórzy) pożywienia niezbędnego do jego wirtualnej egzystencji, tylko nie rozumiem dlaczego taki prosty człowieczek ze wsi, jak ja musi takiemu inteligentowi jak Ty to wszystko przewijać.

lubie patrzec jaj jazvinski toczy piane z pyska i nie musza mnie lubic inni robie bo robie jak stomatolog

a czy ty lubisz swojego dentyste ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
WujekJanek napisał:
nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
jasta102 napisał:
A syn Gabriela co ci zrobił ze wlepiasz list gończy za nim wydany
Lubisz i z polską policja kolaborowac kapusiu

Jasta zarzucasz Polakom że są złodziejami, złymi fachowcami etc. a tym czasem bronisz bandziora poszukiwanego przez polską policje? Toć bandziorów trzeba tępić!!! Powinien odpowiedzieć za swoje czyny. Nie ma co czekać aż napotka taki moje auto na parkingu.

WujekJanek napisał:
To nie jest tak, ze ja sie dziwie Cyskowi. Nie dziwie sie jego zachowaniom, gdyz roznica w potencjale intelektualnym pomiedzy Cyskiem a Jasta jest... No powiedzmy ze jest znaczna

reasumując lepiej z Cyśkiem zgubić niż z Jastą znaleźć

Gdybym chciał prowadzić interes powiedzmy handel odkurzaczami we wsi, czy garnkami potrzebował bym kłamce, oszusta i cwaniaka w jednym. Kogoś kto dzięki wrodzonym umiejętnością sprzeda dosłownie wszystko. Powiadasz że tylko Jasta się nadaje?

Mozna na to spojzec tak, ale mozna i inaczej: gdyby kiedys w zyciu przyszlo mi siedziec w okopie czyli od mojego towarzysza zalezalo by moje zycie, to w tym okopie chcialbym znalezc sie z Jasta, lub zupelnie sam, ale na pewno nie z Cyskiem. Jasta bowiem stwierdzil by: "to teraz poudawajmy ze nas nie ma, za 2 godziny im sie znudzi i wyraza, a wtedy rzucimy granaty".
Natomiast Cysiek zerwal by sie bohatersko i z sercem pelnym milosci do Ojczyzny rzucil sie naprzod, wprost w pole ostrzalu. Po kolejnych 5 sekundach jego serce bic by przestalo. A ze narobil gramolac sie z dziury duzo halasu, ci zli chlopcy dodali by szybko 2 do 2 zdobili odpowiedni nastaw na mozdziezu, tak wiecie... na wszelki wypadek... Summa summarum w okolo 60 sekund bo bohaterskiej szarzy Patrioty moja zona tez zostala by wdowa...

To zależy z której strony ostrzał był by silniejszy. Bo jeżeli po przeciwnej to JAsta odebrał by Ci karabin i przeszedł na stronę przeciwnika. Cysiek zasłonił by granat własnym ciałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Thug_life napisał:
Nudny jesteś! I nigdy nie broniłem Jasty, twoja obsesja zaczyna zbierać żniwo
Milego dnia życzę

Ja Tobie tez milego dnia zycze. Jestem mily czlowiek, tylko imie mam niemile.
Josef Satan to brzmi dumnie.
I bardzo miedzynarodowo.

Satani wszystkich krajow laczmy sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

()
Maniak
napisał:
o dentysty tez nie lubisz a to pozyteczny czlowiek przeciez
jako jedyny na forum bronisz jaste atakujesz mnie po raz czwarty ostatnio to robil gabriel i az sie skurwil i siedzi w gownie po uszy

Się nie tego
Tylko ogonofski na POLITI go zgłosił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Thug_life napisał:
Nudny jesteś! I nigdy nie broniłem Jasty, twoja obsesja zaczyna zbierać żniwo
Milego dnia życzę